Osztálykirándulás,erdei szállás

Osztálykirándulás, gyerek és ifjúsági tábor…
Várjuk a csoportokat télen. és nyáron…
Kirándulás, csónakázás és esti tábortűz a várostól távol…

Budapesttől 110 km utazásra (Észak Magyarországon, Nógrád megyében, Nagykeresztúr mellett Krakkópusztán) találod ezt a nógrádi dombok között húzódó békés völgyet, ahol a Vadász és Turistaház.34-60 fő részére szállást , tóparti pihenést tud biztosítani.

Osztálykirándulás – szállás

A tóparti vendégházakban kényelmes szállással várunk. A házak 6-9 és 10 ággyal berendezettek, a szobák 2-3-4-5-8-13.-ágyasak, és kényelmesen pótágyazhatóak. Kandalló, és radiátoros fűtés is működik, a téli szezonban.A gerendaházakban 2 hálószoba , és galéria várja a lakóit,minden szobához igényes fürdőszobával. A kerti főzés, bográcsozás alapfelszerelése, tűzrakó hely,és kerti étkező, valamint társalgó, ebédlő a főépületben van . A környezet biztonságos, és bár közvetlenül az erdő mellet van, a 4 hektáros Tanya erős, a vadakat elzáró kerítéssel védett. A vadakat megfigyelhetik, fényképezhetik a gyerekek, de nincsenek veszélyben. A gyerekek biztonsága érdekében kérésükre tábor orvost tudunk biztosítani, ügyeleti rendszerben.

Mi van a közelben, mit tudunk megnézni?

 – Az országos zöld túra útvonal megálló pontja vagyunk.

 – Közel a Mátra, és a Cserhát, Salgótarján és Hollókő.
 – Része vagyunk a Geoparknak (Nógrád Geopark)
 – Eger
 – Szécsény
 – Bányamúzeum Salgótarján
 – Ősmaradványok Ipolytarnóc
 – Hollókő

Fontos: sajnos minden osztályban van néhány különösen rossz anyagi helyzetben lévő család, ahol a kirándulás költségét sem tudják a szülők befizetni. Segítő Partnereink felajánlásaiból, Nekik is tudunk segítséget nyújtani a pillanatnyilag rendelkezésre álló keret erejéig.

Szeretettel várjuk az érdeklődésüket!